Úszás felnőttként

Hosszú-hosszú évek óta rettegtem csak a mélység gondolatától is. A nyári vakációk alkalmával mindig féltem bemenni a mély vízbe, sőt még csak a sekélyebb részekre is másokkal együtt mertem bemenni.

Ne féljen elhatározni magát, hiszen gyakorlatilag semmilyen veszély nem leselkedik Önre: elsőként mindenki sekély vízben kezdi elsajátítani az alapokat, majd a későbbiekben folyamatosan zajlik a hozzászoktatás a mélyebb vizekhez. Szinte egyetlen pillanatnak tűnik majd, mire megtanul magabiztosan úszni, és hogy mégis mennyibe kerül mindez? A felnőtt úszásoktatás Budapest környékén meglehetősen változó, de általánosságban elmondható, hogy 1000 és 2000 forint között kérnek el az iskolák alkalmanként.

felnott-uszasoktatason

Ezt az összeget mindig az úszásoktatónak kell kifizetni, aki ezt követően átadja a medence használatára feljogosító beléptető karórárt, amely chippel van ellátva. Ez egyben azt is jelenti, hogy a felnőtt úszásoktatás költsége magában foglalja a belépő árát is, így ezért nem szükséges külön fizetnie. Amennyiben önnek kényelmesebb, természetesen felnőtt úszásoktatás esetén is vásárolható egy havi használatra feljogosító bérlet, amelynek ára körülbelül 10000 forint körül mozog. Ez első némileg talán soknak tűnhet, pedig gondoljon csak bele, hogy milyen remek befektetése ez hosszútávon! Rövid idő alatt úgy megtanul úszni, mintha már gyerekkorától kezdve ezt csinálná. Végre Ön is nyugodtan felfedezheti majd a vakációk során, hogy mi mindent rejt a tenger mélye, vagy akár még búvárkodni is elmehet. Felnőtt úszásoktatás Budapest környékén számtalan helyen fellelhető, így amennyiben a fővárosban lakik, biztosan nem marad megfelelő edző nélkül.